Τον λένε Παύλο.

Όχι φίλε μου δεν πέθανε. Είναι ακόμα εδώ, και δυστυχώς έγινε παράδειγμα. Έγινε όμως και μια σταγόνα. Μια σταγόνα επερχόμενης καταιγίδας. Και έτσι όπως το γράφω φαντάζει σαν βαρύγδουπη έκφραση (άλλωστε δανεική είναι).

Βλέπεις, τα φασισταριά ξεκινήσαν να σφάζουν και Έλληνες. Μη γελιέσαι, ποτέ δεν είχαν πρόβλημα μόνο με αλλοεθνείς. Έχουν πρόβλημα με το οτιδήποτε δεν συνάδει στις ιδεολογίες τους. Το ήξερες όμως, έτσι;

Η καταιγίδα όμως που έρχεται δεν είναι αυτή. Είναι η οργή μας, φίλε. Είναι το ότι δεν πάει άλλο. Δεν πάει ρε, πως το λένε; Ή αυτοί, ή εμείς φίλε.

Δεν αρκεί το να τιμωρηθεί ο δράστης. Έτσι και αλλιώς σε ένα κράτος ανύπαρκτο, τι θα πάθει; Στο στοιχείο του είναι. Και ως γνωστόν θα χαίρει και καλής μεταχείρισης από τους φίλους του στην αστυνομία.

Επίσης δεν αρκεί να καταδικάσεις το γεγονός. Δράση φίλε μου. Τώρα περισσότερο, όσο ποτέ, ο Α/Α χώρος όσο και η αριστερά πρέπει να συμβάλλουν έτσι ώστε να ξεκινήσουν δράσεις στους δρόμους και τις γειτονίες. Αλλιώς τα παιδία σου, η κοπέλα σου, ή ο ξάδερφος σου που μπορεί να μοιάζει και για ξένος, ή απλά μπορεί να έχουν μια άποψη κάπως διαφορετική, θα βρούν μπροστά τους μια ομάδα 25 ατόμων με μηδενικό IQ και άγριες διαθέσεις.

Θέλεις να είσαι ελεύθερος; Αυτοί όχι.

ΥΓ: Τα χαιρετίσματα μου στο μισό εκατομμύριο ηθικών αυτουργών που κοιμήθηκαν ήσυχοι απόψε.

Η συνενοχή σας είναι βεβαία, και η αντίδρασή μας αναγκαία.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: